top of page

BIOGRAFIE

Het was van kinds af aan al duidelijk dat Maddy de creatieve sector in zou gaan. De hele dag door was ze aan het dansen en zingen. Op haar 14de speelde ze mee in een voorstelling  van Theaterplan in de Stadschouwburg. Rond haar 16de volgde ze 2 jaar les aan de vooropleiding MusicAllFactory te Tilburg. Dit smaakte naar meer, waardoor ze auditie deed voor de Dansacademie richting HBO Musicaltheater in Tilburg. In haar afstudeerjaar speelde ze in de reizende productie ‘The Producers’ in zowel Nederland en België.

Na haar afstuderen, werkte Maddy als danseres en zangeres mee aan diverse producties. Zo werd ze o.a. uitgenodigd om in India in de hoofdshow van de Formule 1 te performen, was ze (zowel live als in de commercials) van de Efteling te bewonderen als Assepoester 
en werkte ze als danseres in de Vlaamse VTM productie ‘Debby & Nancy’s Warme Wintershow’.

Vanaf 2015 lag de focus steeds meer bij het zingen en was ze te horen als backing vocal bij verschillende artiesten/bands.

Naast reporter bij het online voetbalprogramma ‘Betweters’ met Hugo Borst en Koert Westerman is Maddy op dit moment te zien als presentatrice op FOX Sports voor o.a. PSV TV en als reporter voor de Buma.

 

Zoals ze zelf zegt is het meest bijzondere wat ze tot nu toe heeft mogen meemaken de optredens voor defensie in Mali (6x),
Afghanistan (3x) en Irak (2x) waar ze de militairen op uitzending een hart onder riem kon steken.

bottom of page